Katie Holmes și Jamie Foxx se pregătesc de nuntă

by Adrian Topor

După cinci ani în care au ținut secretă relația lor, Katie Holmes și Jamie Foxx s-au hotărât să se căsătorească și se pare că au ales să facă acest lucru în această iarnă, la Paris, scrie Radar Online citând surse apropiate celor doi.
Fosta soție a lui Tom Cruise și câștigătorul premiului Oscar intenționează să se căsătorească iarna aceasta în Orașul Luminilor.

„Paris este orașul în care au decis să își facă publică relația după ani de zile de ținut totul secret, iar Katie visează la o nuntă de iarnă în Orașul Luminilor. Katie l-a convins pe Jamie să se așeze la casa lui și acum sunt amândoi pregătiți să oficializeze relația”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Veștile privind căsătoria celor doi vin la doar câteva săptămâni după ce apăruseră zvonuri că s-au logodit, atunci când Katie a apărut cu un inel cu diamant pe deget. Informația privind logodna a fost infirmată de agentul actriței, care a spus că inelul făcea parte din recuzita filmului la care lucrează. „Katie nu este logodită cu nimeni în afară de personajul ficțional din film, interpretat de Jerry O’Connell”, a spus publicistul său pentru People. Actrița, în vârstă de 39 de ani, și Jamie Foxx, de 50 de ani, au o relație de cinci ani, dar au ținut totul secret până anul trecut.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments