Kate Hudson se pregătește de nuntă

by Dana B.

Actrița Kate Hudson se pregătește de nuntă după ce a anunțat că este însărcinată în patru luni. Vedeta, care este într-o relație cu muzicianul Danny Fujikawa a apărut la un eveniment purtând pe deget un inel cu diamant, scrie ABC.

Kate Hudson a anunțat săptămâna trecută că este din nou însărcinată cu Danny Fujikawa. La scurt timp după aceea a participat în acest weekend la o festivitate, organizată la Hong Kong de marca de bijuterii Harry Winston, unde şi-a etalat un inel cu diamant pe degetul inelar.

Speculaţiile nu s-au lăsat aşteptate, iar actrița a ascuns inelul imediat astfel încât să nu apară în fotografiile făcute de papparazzi și nici în imaginile postate pe Instagram,

Dacă zvonurile privind nunta sunt adevărate, aceasta ar fi a treia relaţie oficializată pentru Kate Hudson, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Robinson, între 2004 şi 2007, și a fost logodită în 2010 cu Matt Bellamy, solistul trupei Muse.

Kate are câte un băiat cu fiecare dintre cei doi bărbați importanți din viața sa, iar copilul pe care îl poartă acum este al treilea.

Kate Hudson a apărut pentru prima dată în public alături de Fujikawa în mai anul trecut, la premiera filmului “Snatched”, în care joacă mama vedetei, actriţa Goldie Hawn.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments