Kaiaciștii CSM-ului au încheiat cu brio anul competițional: doi dintre ei, selectați la lotul național de juniori II (FOTO)

by Sorin Haut

Secția de kaiac-canoe a CSM Arad, antrenor Alexandru Stoian, a încheiat cu brio anul competițional. În perioada 5-9 octombrie au avut loc Cupa României și Campionatul Național de Maraton, competiții desfășurate în localitatea Bascov Budeasa, la care au luat startul sportivi de la 29 de cluburi din țară. La Campionatul Național de maraton, juniori, Marian Boițiu și Șerban Fratu au fost primii la K2 B cadeți, 13-14 ani, pe distanța de 7 kilometri, Darius Filip Borza și Spier Tamas Kisvardi s-au clasat pe locul doi în proba de K2 B J1, 14 kilometri, iar Spier Tibor Kisvardai a terminat al treilea la K1 B Juniori III, 10 kilometri.

Kisvardai și Fratu se vor pregăti alături de lotul național

La Cupa României pentru juniori, Darius Filip Borza și Spier Tamaș Kisvardi au ocupat locul 3 în proba juniorilor I, K2 B 1000 de metri, Kisvardi a terminat pe 4 la juniori II, K1 B 200 de metri, la fel ca și Borza la juniori I, K1 B, 200 de metri SF, iar Șerban Fratu a fost al cincilea la cadeți, K1 B 1000 de metri SF. De asemenea, Kisvardai Spier Tibor a mai obținut două locuri 6 la juniori II, K1 B 200 de metri și la K1 B, 1000 de metri. Conform rezultatelor obtinute în acest an, sportivii Kisvardai Spier Tibor și Fratu Șerban au fost selectati la lotul național de juniori II.

Facebook Comments