Justin Bieber s-a logodit

by Cristian Dobre

Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul Hailey Baldwin. Cei doi au început o relație în urmă cu o lună, a anunţat duminică TMZ.com, un site specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi.

Artistul, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas, relatează AFP.
Un reprezentant al cântăreţului a refuzat să comenteze informaţia, însă mai mulţi apropiaţi ai cuplului au lăsat să se înţeleagă că aceasta este adevărată, potrivit agerpres.ro.

“Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol”, a scris tatăl cântăreţului canadian, Jeremy Bieber, într-un mesaj postat pe Instagram, alături de o fotografie a fiului lui.
Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt – “Love” (“Dragoste”, n.r.) -, repetat însă de şapte ori.

Justin Bieber a postat, zilele trecute,  pe contul său de Instagram un colaj cu două fotografii realizate la secția de poliție din Miami în 2014, după ce a fost arestat pentru prima dată. Imaginile nu au mai apărut până acum în presă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments