JURISTUL AJF GIURGIU: TRIBUNALUL BUCURESTI NU A VALIDAT CONDUCEREA FRF

by Cosmin Mihuta
Please follow and like us:

Juristul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu, Adrian Raţiu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Tribunalul Municipiului Bucureşti nu a validat noua conducere a FRF, stabilind pentru 6 mai judecarea contestaţiei deciziei Adunării Generale a federaţiei.

„Clientul nostru, AJF Giurgiu, contestă validitatea Adunării Generale, printr-o cerere prin care a spus; «Domnule, îmi pare rău, nu îi validaţi pe ăştia, pentru că noi am contestat hotărârea Adunării Generale». Instanţa a acordat, astăzi, un nou termen pentru 6 mai, când se va judeca procesul dintre AJF Giurgiu în contradictoriu cu federaţia şi se va stabili dacă tribunalul trebuie să-i înscrie pe cei noi sau nu. Pe scurt, nu s-a validat deocamdată noua conducere, chestiunea va fi analizată peste o lună. Până atunci, teoretic, este un proviziorat, pentru că este clar că această nouă conducere nu a fost validată. Din câte ştiu eu, potrivit statutului, federaţia ar trebui să fie reprezentată în mod provizoriu de cineva, să nu fie nici vechea, nici noua conducere. Din câte ştiu eu, după statut este prim-vicepreşedintele FRF, domnul Gino Iorgulescu. Aşa ar trebui să fie, nu mă întrebaţi cum va fi”, a spus Raţiu, pentru MEDIAFAX.

Juristul AJF Giurgiu a afirmat că noua conducere a FRF solicitase tribunalului să fie validată. „Noua conducere a FRF a depus o cerere la tribunal pentru a fi validată. Aici avem un paradox pentru că, teoretic, până când această conducere nu va fi validată, nu are cum să reprezinte federaţia ca să ceară să fie validată, dar asta e o altă problemă. Asta ar fi mers dacă nu ar fi fost cineva care să conteste aceste alegeri. Pe 6 mai, probabil că se va hotărî. Noi am cerut şi să fie suspendată noua conducere până când nu se va stabili dacă hotărârea Adunării Generale este legală sau nelegală. Până atunci, ei nu pot face nicio mişcare, pentru că nu e legal, dar asta urmează să stabilească instanţa”, a completat Raţiu.

Adrian Raţiu susţine că AJF Giurgiu a depus contestaţia în termenul legal. „Asociaţia pe care o reprezint nu a participat la vot pe data de 5 martie şi i s-a comunicat hotărârea pe data de 19 martie, iar noi, după statut, aveam 15 zile ca să contestăm hotărârea Adunării Generale. Deci dacă am depus pe 21, am fost în termen”, a explicat Raţiu.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, preşedintele LPF Gino Iorgulescu, cel care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al FRF, a refuzat să comenteze situaţia ivită ca urmare a contestaţiei depusă de AJF Giurgiu. „Nu pot să dau niciun fel de declaraţie. Nu cunosc exact situaţia şi nu pot face comentarii”, a spus Iorgulescu.

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/sport/juristul-asociatiei-judetene-de-fotbal-giurgiu-tribunalul-bucuresti-nu-a-validat-conducerea-frf-12377572

Facebook Comments