Juniorii utişti îşi continuă drumul spre Liga Elitelor

by Sorin Haut

Băieții lui Costel Bogoșel, de la U19, au trecut cu viteză maximă de LPS Bihorul Oradea. Utiştii s-au impus cu 9-0 pe terenul bihorenilor și au moral excelent înaintea meciului ce poate decide echipa care merge în Liga Elitelor.

Raul Petcuț a semnat o triplă, Luca Bodri și Nick Faur au marcat câte două goluri, iar Țuța și Savin au reușit câte un gol. ”A fost un meci bun, poate cel mai bun reușit de noi până acum. Ne dă încredere înaintea derby-ului cu CFR Cluj”, spune Bogoșel.

Tehnicianul a jucat cu Mureșan (Creța) – Savin, Sabău (Obrad), Onuțan, Frai – Lezeu, T. Bodri – Gruiescu (Nagy), Petcuț (Țuța), L. Bodri – Faur.

Băieții lui Sandu Gaica țin şi ei linia victoriilor în etapa preliminară a Ligii Elitelor: utiștii s-au impus pe terenul celor de la LPS Oradea cu 3-2.

Bihorenii au deschis scorul după șase minute, dar UTA U17 s-a regrupat repede, a întors rezultatul și s-a detașat la 3-1. Tăședan, Merian și Isac au marcat pentru arădeni, care aveau să mai primească un gol în ultimul minut al primei reprize, scorul rămânând apoi nemodificat.

”Am trăit periculos, în loc să fie scorul mai lejer în favoarea noastră, chit că în repriza a doua au ajuns doar de două ori la poarta noastră. Ca de obicei, am irosit ocazii bune, dar mă bucur și că am revenit după ce am fost conduși”, a relatat Gaica.

Formația arădeană i-a reunit pe Zamfir – Dumitru, Spătar, Pașcu, Mohaci – Selegean (Hrezdac), Isac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan. (uta-arad.ro)

Facebook Comments