Juniorii UTA-ei au obținut victorii pe linie în deplasările din Liga de Tineret și Liga Elitelor

by Sorin Haut

Liga de Tineret (play-out, etapa 8): CFR Cluj – UTA 0-3

Băieții pregătiți de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au învins liderul CFR și s-au întors cu toate punctele de la Cluj. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, însă Vâlcu a egalat zece minute mai târziu. Până la final, Kyrychenko a reușit o „dublă” și s-a terminat 3-1 în favoarea „roș-albilor”. Arădenii au început meciul cu Lungu – Iurasciuc, Hara, Purdescu, Joldea, Maghiar, Vâlcu, Băloi, Kyrychenko, Marinescu, Olăroiu. Au mai intrat Muntean, Ilie, Neag și Murgu. Etapa viitoare, UTA va juca pe teren propriu cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

Liga Elitelor U17 (play-off, etapa 8): CFR Cluj – UTA 2-3

UTA U17 s-a întors cu toate punctele de la CFR Cluj, pe care a învins-o cu 3-2. Arădenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Huc și Dragoș, iar al treilea gol a venit în minutul 51, prin Țăroi. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel i-au trimis din primul minut pe Roșu – Felea, Indreica, Groza, Ștef, Calotă, Rusu, Șiclovan, Dragoș, Țăroi, Huc. Pe parcurs, antrenorii au mai apelat și la Nițu, Crainic și Ene. UTA se află pe locul 2 în play-off, iar etapa viitoare are parte de un derby de clasament, pentru că la Arad sosește liderul Universitatea Craiova.

Liga Elitelor U16 (play-off, etapa 8): FC U Craiova – UTA 3-12

A fost ”ploaie de goluri” în FC U Craiova – UTA, partidă în care s-a marcat de 15 ori și care s-a terminat cu victoria clară a arădenilor. Păduraru (4), Corchiș (2), Iancu (2), Tolcea, Cismaș, Cîrlan și Hodoșan au fost cei care au înscris pentru trupa antrenată de Gaica, Ungur, Mărginean și Bogoșel. Primul unsprezece: Cioară – Glevan, Ancateu, Bărbat, Berar, Ronai, Hodoșan, Păduraru, Corchiș, Tolcea, Iancu. Au mai jucat: Burcă, Cîrlan, Cismaș, Bokșe, Donca. UTA U16 ocupă locul 4 și are în acest moment 37 de puncte. Etapa viitoare, se va duela pe teren propriu cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ocupanta locului secund.

Liga Elitelor U15 (play-off, etapa 8): FC U Craiova – UTA 0-3

În play-off-ul Ligii Elitelor U15, UTA s-a impus pe terenul ultimei clasate, FC Universitatea Craiova, pe care a învins-o cu 3-0. Pentru formația pregătită de Dinu Donca și Alex Nistor au înscris Sherzad (2), respectiv Barbu. UTA a abordat meciul în următoarea formulă: Suli – Drăgușin, Barbu, Sabău, Mărgan, Picioruș, Sherzad, Ile, Sandu, Orădan, Tomoioagă. Au mai jucat Dogan, Antochi și Băeșu. Arădenii sunt pe a doua poziție în clasament, la zece puncte de primul loc și tot la atâtea de locul al treilea. Peste o săptămână, la Arad sosește CFR Cluj.

Liga Elitelor U14 (etapa 16): UTA – ACS Transilvania Bistrița 0-1

Echipa antrenată de Mircea Aslău a cedat în partida de pe teren propriu cu ACS Transilvania Bistrița, 0-1. Primul unsprezece a fost alcătuit din Molnar – Popov, Istrate, Partan, Vârciu, Oraș, Pelău, Pantea, Butiu, Aslău, Benea. Pe parcurs au mai intrat Rus și Sandu. „Roș-albii” ocupă în acest moment locul 7 în seria 5 a Ligii Elitelor U14, iar etapa viitoare se deplasează la Bistrița Năsăud pentru duelul cu CS Gloria.

academia-uta.ro

Facebook Comments