Juniorii UTA-ei îşi continuă marşul spre Liga Elitelor

by Sorin Haut

UTA U19 a obţinut o victorie clară în preliminariile Ligii Elitelor în faţa echipei Unirea Alba Iulia, anunţă site-ul clubului arădean. În prima repriză, juniorii UTA-ei au avut un joc bun reșind și să marcheze de două ori prin Gruiescu (11′) și Petcuț (30′). Repriza a doua a fost echilibrată, dar nu s-a pus niciodată problema echipei câștigătoare. Cu cinci minute înainte de final, Toma Bodri a stabilit scorul final, 3-0.

În această săptămână, UTA U19 joacă în deplasare la Luceafărul Oradea, miercuri, și cu LPS Bihorul Oradea, sâmbătă.

UTA: Mureșan – Savin, Sabău, Onuțan, Frai, Lezeu, L.Bodri, T.Bodri, Petcuț, Gruiescu, Faur.

Au mai jucat: Toma, Obrad, Laza, Stan, Creța

„A fost un meci destul de bun, prima repriză reușită. La pauză ne-am văzut câștigători, repriza a doua jucând mai moale. Am încercat prea multe acțiuni individuale, fiecare dorind să dea gol“, a concluzionat la finalul partidei Mihai Petcuț.

Juniorii mai mici, cei de la U17, s-au impus şi mai clar în drumul spre Liga Elitelor. A fost 7-0, tot cu Unirea Alba Iulia, reuşite semnate de Tăședan şi Merian, cu câte o „dublă”, Miculescu, Isac și Dumitru.

Sandu Gaica şi Vasile Sin au trimis pe teren formula: Zamfir – Spătar, Salka, E.Paşcu, Mohaci – Isac (65 Selegean), Hrezdac – Dumitru (72 Răzban), Miculescu, Merian (61 Duma) – Tăşedan (72 Haţegan).

Facebook Comments