Juniorii „roș-albi” sunt lideri în Liga de Tineret! Victorii pe linie pentru puștii arădeni

by Sorin Haut

Juniorii Academiei UTA au obținut trei victorii din tot atâtea meciuri în competițiile naționale în care sunt angrenați. Mai mult, echipele U18 și U16 au făcut și spectacol și ocupă poziții fruntașe în clasament.

Liga de Tineret: UTA – Universitatea Cluj 4-1

Etapa a cincea a Ligii de Tineret a adus-o la Arad pe Universitatea Cluj. Formația pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a câștigat întâlnirea de pe „Motorul” cu 4-1. Ronai 2, Pop și Cibi au marcat pentru UTA. Arădenii împart prima poziție a clasamentului Ligii de Tineret (seria de Vest) cu CFR Cluj, care are același număr de puncte (13) și același golaveraj: 16-5. UTA U18 a jucat în formula: Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac – Ristin, Cibi – Pop, Popa, Ronai – Andreaș a fost primul „unsprezece” aliniat de UTA. Au mai jucat: Ekmekci, Mitu, Mircea, Caia și Temian.

Liga Elitelor U17: UTA – Universitatea Cluj 2-1

În Liga Elitelor U17, partida împotriva „șepcilor roșii” a fost mai echilibrată. Clujenii au deschis scorul repede, dar UTA a întors prin reușitele lui Bercea și Joldea. În ultimul minut din timpul regulamentar, centralul a dictat o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, însă Burtic a apărat și UTA s-a impus cu 2-1. Arădenii au început această partidă cu Burtic – Joldea, Fukenhauzer, Vâlcu, Bercea, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Purdescu, Olăroiu, după pauză mai intrând pe teren: Goia, Aslău și Neaga. Etapa viitoare, Academia UTA joacă împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor U17, ambele meciuri urmând a se disputa tot la Arad.

Liga Elitelor U16: Academia Partium Satu Mare UTA 0-8

Băieții antrenați de Adi Petruț și Vivi Erdei se întorc și ei cu toate punctele de la Satu Mare. În Liga Elitelor U16, roș-albii i-au învins pe cei de la Academia Partium cu 8-0. Huc, cu un hatrick, Felea și Chiș, cu câte o „dublă” și Muntean au semnat reușitele unei victorii categorice. Primul unsprezece al arădenilor a arătat astfel: R.Rusu – Ilie, Marinescu, Paștină, Ștef, Felea, M.Rusu, Măgulean, Chiș, Șiclovan, Huc. Pe parcurs au mai intrat Pop, Muntean, Crainic, Hărdăuț și Centye. Arădenii ocupă locul secund în seria de vest, cu 13 puncte, lider fiind Universitatea Cluj, cu 15 puncte, care va veni la Arad chiar sâmbătă.

 

Facebook Comments