Juniorii mici, victorie clară la Craiova. Doar remiză pentru UTA U19

by Sorin Haut

Juniorii Academiei UTA angrenați în Liga Elitelor U19 și U17 s-au deplasat în capitala Olteniei unde au dat piept cu Academia de Fotbal Gică Popescu. După un meci dramatic etapa trecută, juniorii mari au încercat să lege o nouă victorie. UTA a început în forță meciul, irosind multiple ocazii pe parcursul primei reprize. S-a ratat chiar și un penalty, în minutul 22, când Negoescu a tras pe lângă poartă, după ce tot el a scos lovitura de pedeapsă. Primele 45 de minute au fost echilibrate, Roșca având și el câteva intervenții salvatoare. În partea a doua jocul a curs în același sens. Staff-ul tehnic a operat trei schimbări, păstrând presiunea, dar lipsa de ispirație a utiștilor și portarul gazdelor au făcut ca scorul la final să fie egal, 0-0. UTA U19 a evoluat în formula: Roșca, Dănilă, Popa, Bortiș, Cleuță, Ursoi, Bokșe, Maxim, Onișor, Borcea, Negoescu. Au mai jucat: Mercioiu (51), Moldovan (61), Rotea (70). Antrenori echipei sunt Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boros.

În meciul doi, juniorii mici au răzbunat ratările colegilor mai mari și și-au adjudecat cele trei puncte. Partida a fost dominată total de utiști, gazdele neavând șut pe poartă. Cu toate acestea, scorul s-a deschis abia pe final de repriză, când Mihai a primit o minge lungă și a şutat din prima, la colțul lung. Înainte de fluierul care trimitea cele două echipe la vestiare Ungureanu a trimis un șut-centrare care l-a păcălit pe portarul advers, 0-2. La reluare, s-a păstrat ritmul primei reprize. În minutul 75, Varga, aflat în preajma colțului terenului, a trimis o centrare spre cadrul porții, iar portarul advers a greşit pentru 0-3.

UTA a făcut toate schimbările regulamentare, aproape toți jucătorii primind astfel minute într-o partidă care a fost la discreția arădenilor. UTA U17 a început cu: Blaga, Varga, Opriș, Roșu, Sarkozi, Șerengău, Bulza, Popa, Mihai, Ungureanu, Lingurar. Au mai jucat: Mare (67), Clipotă (76), Cohuț (76), Botoroagă (76), Pașcălău (76). Antrenori UTA-ei U17 sunt Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boros.

Facebook Comments