Juniorii Felnacului s-au dezlănţuit în faţa Şimandului

by Sorin Haut

Victoria Felnac continuă să surprindă plăcut în returul Ligii a IV-a, formaţia pregătită de Dani Şule câştigând, sâmbătă, într-o manieră entuziasmantă meciul de clasament cu Şoimii Şimand. Deşi formaţia vizitatoare părea o adversară experimentată şi în acelaşi timp periculoasă, „VI-FE” nu i-a dat nici o şansă, într-o partidă în care au ieşit la rampă în special juniorii Sebastian Bogdan şi Laurenţiu Stanciu, necruţători la finalizare. Totuşi, meciul a stat sub semnul echilibrului timp de o oră, după ce Bogdan a deschis scorul în minutul 19, iar Petrila a egalat imediat după pauză. Soarta celor trei puncte avea să fie decisă în doar 180 de secunde, Trifan şi Stanciu marcând pentru 3-1, în minutele 64 şi 66. Finalul le-a aparţinut în totalitate amfitrionilor, care au mai marcat de trei ori, Stanciu şi Bogdan, în două rânduri, stabilind scorul întâlnit şi în tenis, 6-1! De remarcat primul hatrick în Liga a IV-a reuşit de mijlocaşul Bogdan, 17 ani, produs al fotbalului felnăcan, ce dedică succesul regretatului Momir Duşan. Şule a început disputa în formula: Nichici – Baroti (78 Felnacichi), Rotar, Vidican, Sabău – Onețiu, Geanîm – P.Bogdan, Trifan, Gherghel (59 Stanciu) – Adam.
Primul hatrick pentru Bogdan
“Cum se spune în fotbal, le-am dat cu terenul în cap. Repriza a doua a fost aproape în totalitate la discreţia noastră. Nu pot spune că a fost unul din cele mai bune meciuri ale noastre din acest retur, pentru că am avut prestaţii şi mai solide, dar cu siguranţă ca şi rezultat, a ieşit poate nesperat de bine. Nu ne aşteptam chiar la scorul ăsta, dar băieţii au demonstrat încă o dată că au valoare şi caracter, iar Felnacul rămâne una dintre echipele importante ale campionatului”, ne-a declarat preşedintele-jucător Oliver Felnacichi. “VI-FE” şi-a atins deja obiectivul pentru acest retur, clasându-se undeva la mijlocul clasamentului, după o serie de rezultate pozitive, dublate de evoluţii bune chiar în faţa unor echipe din partea superioară a ierarhiei primului eşalon judeţean:
Atmosferă excelentă la “VI-FE”
“Formăm o echipă omogenă, iar ceea ce ne-am propus vom realiza, adică o clasare în prima jumătate. Am spus-o încă din iarnă şi o repet din nou, echipa noastră nu a avut niciodată obiectiv salvarea de la retrogradare. Atmosfera e excelentă, băieţii se simt bine împreună şi au înţeles exact ce se doreşte de la ei. Sunt jucători de valoare pentru acest nivel, iar cu răbdare vom obţine rezultate şi mai bune. Important e că avem susţinere totală şi stabilitate financiară”, mai spune Felnacichi.
Maxim nu mai intră în calcule
Altfel, Maxim nu mai intră în calculele Felnacului, în condiţiile în care nu s-a mai prezentat la pregătiri: “Nu ne interesează numele jucătorilor, fără atitudine şi disciplină nu putem face nimic, iar asta trebuie să înţeleagă fiecare jucător din lotul nostru.” Felnacul mai are de jucat, din acest campionat, încă trei meciuri: la Păuliş şi Săvârşin şi acasă cu Pecica, în ultima reprezentaţie pe propria arenă din această primăvară.

Facebook Comments