Juniorii de la UTA s-au calificat în finala Cupei României

by Sorin Haut

Returul semifinalei Cupei României U17 a însemnat o nouă victorie frumoasă a băieților lui Sandu Gaica și Adi Ungur. Astăzi, la Cluj, utiștii au trecut cu 5-0 de Ardealul, ajungând în ultimul act al competiției cu scorul general de 11-0 după această dubla manșă.

Miculescu (2), Nistor, Tăședan și Răzban au semnat golurile victoriei UTA-ei, care a început meciul în formația: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Hrezdac, Cocriș – Dumitru, Miculescu, Gavrilă – Nistor. Pe parcurs, au mai intrat: Costache – Tăședan, Răzban, Pașcu, Nagy.

Finala Cupei României e programată peste 10 zile. Se joacă în zona Bucureștilor, fie la Mogoșoaia, fie la Buftea. Cel mai probabil, UTA va fi față în față cu Viitorul Constanța, care joacă astăzi, de la 14:00, returul semifinalei cu Sporting Vaslui. Constănțenii au câștigat prima confruntare, în deplasare, cu 4-0.

UTA și Viitorul mai au, însă, o întâlnire. Sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, arădenii sunt în fieful clubului lui Gheorghe Hagi pentru returul semifinalei Ligii Elitelor U17. În tur, gazdele de sâmbătă s-au impus, la Arad, cu 1-0. Roș-albii petrec noaptea de miercuri spre joi la Râmnicu Vâlcea, acolo unde mâine dimineață au programat un antrenament. (uta-arad.ro)

Facebook Comments