JUNIORII AU REZISTAT DOAR O REPRIZA: OLIMPIA A FACUT SCOR CU UTA, 4-0

by Sorin Haut

În cele din urmă, UTA a intrat pe terenul din Satu Mare cu echipa de juniori, plecată astăzi, la orele prânzului, din Arad. O nouă situaţie jenantă pentru un club de talia Campioanei Provinciei. Planul pus la cale de Marţian a avut astfel câştig de cauză, seniorii ajunşi încă de aseară în Sătmar fiind puşi din nou într-o ipostază deloc plăcută, la fel ca în „episodul Oradea”. Deşi au rezolvat financiar deplasarea, Neagu şi colegii săi nu au avut carnete de joc, reţinute de conducerea clubului, dar utiştii îşi duc, măcar, la bun sfârşit planul de rezervă. Vor face plângeri penale, pentru că li s-a îngrădit dreptul la muncă!

„Duble” semnate de Lemac şi Boştină

Revenind la fotbal, să spunem că puştii lui Sandu Gaica au rezistat cu brio o repriză în meciul de la Satu Mare, gazdele de la Olimpia întrecându-se în primele 45 de minute în ratări. Scorul alb s-a menţinut până la 9 minute după pauză, când sătmărenii au deschis în sfârşit scorul prin Boştină, iar de aici a urmat descătuşarea celor de la „Oli”. Juniorii Bătrânei Doamne au cedat total iniţiativa în ultima parte şi Lemac, de două ori (73, 85) şi Boştină (77) au mai punctat pentru o victorie clară a gazdelor, scor final 4-0.

O nouă pată de ruşine pentru UTA

Iar ca să facem şi o glumă, pare a fi rezultatul preferat al puştilor lui Gaica, care au bifat a treia înfrângere cu 4-0. O nouă înfrângere aşteptată şi probabil nicio echipă din România nu aşteaptă atât de mult finalul campionatului. Asta dacă între timp nu vor interveni alte probleme şi UTA va arunca prosopul înainte de final.

Formaţii:

Olimpia: Anca-Trip – Muntean, Mureşan (26 Ene), Bălău, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Svarczkopf, R. Rus, Zsiga (64 Lemac) – Bujor (81 Feier), Al. Boştină
Antrenor: Tiberiu Csik

UTA: Stanciu – Bocşa, Fl. Ardelean, Oprilescu, N. Oltean – A. Lazăr (67 M. Ardelean), D. Dan, A. Simion, Denuţ (61 Farcaş) – Trabalka, Macovei (80 Dolga)
Rezerve: P. Bucşa – Ianc, M. Ardelean, Dolga, Becea, R. Sandu, C. Farcaş
Antrenor: Florin Voinea

 

Foto: Pesek Attila (Satu Mare)
Facebook Comments