Juniorii Academiei UTA, victorii clare în Liga Elitelor

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

Juniorii Academiei UTA la categoria U19 și U17 au primit vizita brașovenilor de la Colțea. Arădenii au ieșit învingători din ambele confruntări.

Liga Elitelor U19, etapa a 20-a: UTA – Colţea Braşov 8-0

Tinerii îndrumați de Gaica și Ungur au controlat partida de la un capăt la altul. Meciul a început perfect cu Simon care a deschis scorul din penalty în minutul opt. A urmat o perioadă de acalmie care putea prevesti un singur lucru: o „furtună“ de goluri. În doar zece minute scorul s-a făcut 6-0, cu câte o triplă în dreptul lui Simon și Merian. În partea a doua, deși utiștii nu au mai forțat, s-a mai înscris de două ori: Sfîrleacu capul și Mitrov cu un șut frumos din marginea careului.

UTA: Opric – Haloș, Salka, Pascu, Mohaci, Sfîrlea, Gavrilă, Rădulescu, Merian, Simon, Mitrov.
Au mai jucat: Boștină, Răzban, Maier, Bortiș, Tambor.
Rezerve: Tirian, Maxim.
Au marcat: Simon (8, 38, 41), Merian (30, 32, 36), Sfîrlea (55), Mitrov (74).

Liga Elitelor U17, etapa a 20-a: UTA – Colţea Braşov 3-0

În a doua partidă, la U17, juniorii antrenați de Donca, Mărginean și Țamboi au trăit periculos în partida cu cei de la Colțea. UTA a avut o posesie mai bună în prima parte, dar nu a reușit să fructifice ocaziile create. Presiunea celor trei puncte puse în joc și-a pus amprenta pe jocul utiștilor. Golul eliberator a venit în minutul 58 din gheata lui Onișor, servit perfect de Rotea. În minutul 71, Măgulean profită de o eroare a portarului advers și înscrie cu capul. Proaspăt intratul Narsesovicimarchează din poziție de singur cu portarul și stabilește scorul final, 3-0.

UTA: Roșca – Popa, Pătlăgică, Blaga, Putnic, Ursoi, Goldiș, Andrieș, Onișor, Mercioiu, Rotea.
Au mai jucat: Puta, Măgulean, Narsesovici, Dănilă, Mocanu.
Rezerve: Tirian, Domide.
Au marcat: Onișor (58), Măgulean (71), Narsesovici (77).

Sâmbătă, 30 noiembrie, se anunță maraton pe Motorul. De la ora 10, UTA U16 (locul 1) primește vizita penultimei clasate, LPS Bihorul. De la ora 12 începe derby-ul dintre primele două clasate ale Seriei de Vest a Ligii Elitelor U19, UTA – CFR Cluj. În ultimul meci, UTA U17 se va duela tot cu CFR Cluj, pentru locul trei din serie.

 

Facebook Comments