Juniorii Academiei UTA îşi continuă parcursul din Liga Elitelor

by Sorin Haut

Play-Out U16 / UTA – LPS Satu Mare 0-0

Lideră în Seria 4 a Play-Out-ul Ligii Elitelor U16, Academia UTA a remizat, scor 0-0, cu ocupanta locului 3, LPS Satu Mare. Meciul s-a disputat pe Motorul și a fost unul echilibrat, fara prea multe ocazii de poartă. Sâmbătă,  de la ora 15, UTA U16 joacă în deplasare, la Ineu. La partida cu Satu Mare, Sorin Botiș i-a trimis în teren pe următorii: Egeto – Călin, Mocriș, Mercea, Funkenhauzer, Aslău, Bercea, Neaga, Roman, Curtuiuș, Bușu. Au mai jucat: Pârvănescu și Roșu.

Play-Out U19 / ACS Kids Tâmpa Brașov – UTA 0-3 (0-2)

Echipa de U19 a Academiei UTA se întoarce cu toate punctele de la Brașov, acolo unde a învins cu scor de neprezentare pe ACS Kids Tâmpa. Partida a fost controlată de arădeni, care și-au făcut meciul ușor încă din prima repriză, când s-a intrat la cabine cu 2-0. S-a terminat 3-0, grație ”dublei” lui Mercioiu și a golului înscris de Mihai. Academia UTA se află pe primul loc în Play-Out-ul seriei din Vest a Ligii Elitelor U19 și etapa viitoare joacă tot in deplasare, la Ripensia, ocupanta locului 3.

UTA: Roșca – Manoilă, Roșu, Iurasciuc, Sarkozi, Mihai, Ronai, Pop, Popa, Andreiaș, Mercioiu.

Au mai jucat: Bokse, Bota, Hrincescu, Popescu.

Play-Off U17 / Viitorul Cluj – UTA 5-1 (3-0)

Juniorii U17 au pierdut în orașul de pe Someș cu 5-1, după ce la pauză scorul a fost deja 3-0 pentru juniorii Academiei de Fotbal Viitorul Cluj. Bădău a marcat golul de onoare al arădenilor în minutul 75. Duminică, UTA joacă tot în deplasare, la Ripensia.

Marius Ciubăncan s-a deplasat la Cluj și a aliniat următorul unsprezece: Malița – Joldea, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Ristin, Nica, Mitu, Blaga, Morar, Bădău. Pe parcurs au mai intrat Caia, Petriko, Temian și Covaci.

 

Facebook Comments