Juniorii Academiei UTA au obținut doar o victorie în weekend, în Liga de Tineret

by Sorin Haut

UTA Under 17 și-a amânat meciul de pe terenul liderului la zi, Universitatea Craiova, oltenii având trei jucători la lotul naţional. În schimb, celelalte patru echipe ale Academiei UTA au fost pe teren și au obținut doar  patru puncte din 12 posibile. Cu câţiva jucători de la U17, echipa de tineret s-a impus în deplasare, la Viitorul Cluj. A fost 1-0, gol semnat de Adelin Nica. Antrenorii Marius Ciubăncan şi Sorin Botiş au mizat pe: Cigherean – Hara, Purdescu, Joldea, Olăroiu, Vâlcu, Rusu, Curtuiuș, Nica, Busu, Ekmekci. Au mai intrat Calotă, Huc și Maghiar. Etapa viitoare, arădenii vor juca pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea, ocupanta penultimul loc în clasament.

UTA U16 nu a avut replică la Cluj

UTA Under 16 a cedat clar în Liga Elitelor pe terenul liderului seriei a 3-a, Viitorul Cluj, scor 5-0. Pentru trupa pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Radu Mărginean au jucat: Cutean – Vereș, Bărbat, Ene, Berar, Păduraru, Hodoșan, Țăroi, Tolcea, Iancu, Leca. Au mai jucat Cârlan, Dolga, Cismaș, Bokșe și Burcă. Runda viitoare, „roș-albii”, pe 4 în clasament, primesc vizita viceliderului Universitatea Craiova.

Un egal la Under 15, în fieful CFR-ului

Singura echipă a Academiei UTA care păstrează şanse de a ajunge la turneul final, echipa Under 15, a mai făcut un pas greşit. În formula: Suli – Mărgan, Sabău, Gherman, Drăgușin, Nădăban, Antochi, Sandu, Dogan, Orădan, Ile, au mai jucat Zachar, Spătariu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă, utiștii au remizat, scor 0-0, în deplasarea de la CFR Cluj. Pentru a rămâne cu şanse, băieţii pregătiţi de tandemul Dinu Donca – Alex Nistor trebuie să câştige, etapa viitoare, în faţa liderului autoritar, Universitatea Craiova.

Pe linie

Juniorii Under 14 au înfrângeri pe linie în Liga Elitelor. Ultimul eşec a venit în deplasarea de la Kinder Sângeorgiu de Mureș, scor 3-4, goluri utiste semnate de Pantea, Bene și Vîrciu. Antrenorul Mircea Aslău a contat pe: Pasquale – Pantea, Popov, Vîrciu, Istrate, Pârtan, Achim, Buțiu, Oraș, Bene, R. Aslău. Au mai intrat: Cătană, Bandrabur, Rus și Sandu.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate