Julia Roberts trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Richard Gere

by Dana B.

Julia Roberts este căsătorită de 15 ani cu Danny Moder, însă mariajul lor a ajuns la final. Actrița se pare că trăiește,  în secret, o poveste frumoasă de iubire cu celebrul actor, Richard Gere, alături de care a jucat în urmă cu 27 de ani în „Pretty Woman”.

Julia Roberts și Richard Gere au format în „Frumușica” unul dintre cele mai frumoase și meorabile cupluri de pe marile ecrane, iar acum cei doi se pare că au devenit unul și în viața reală, potrivit revistei americane „Star”. În film,  Julia a jucat rolul unei prostituate, care a reușit să-i câștige inima unui om de afaceri, interpretat de Richard Gere.  Acum, potrivit publicației menționate, cei doi formează cu un adevărat în cuplu. Între Julia și Richard s-a înfiripat o idilă, în urmă cu doi ani, de la un sărut nevinovat.

Când Julia și Gere s-au reunit în 2015, în emisiunea „Today Show”, pentru a sărbători 25 de ani de la lansarea fimului ce i-a făcut celebri, ei au fost protagoniștii unui sărut pasional, la cererea publicului, care s-a trasnformat ulterior într-o frumoasă poveste de iubire. „Julia și Richard sunt foarte atrași unul de celălalt și întotdeauna au fost. Însă, până acum nu au reușit niciodată să fie împreună, iar prietenii lor cred că, în sfârșit, vor lua măsuri”, a spus o sursă.

De asemenea, aceasta a precizat că Julia este fascinată de Richard și chimia dintre ei este vizibilă pentru toată lumea și deși și-au ascuns până acum relația, poate, în sfârșit, vor face totul public. „Julia și Richard parcă au fost predestinați să fie împreună”, a mai adăugat sursa.

Se pare că Julia și soțul ei, Danny, au probleme în mariaj de câțiva ani buni, dar lucrurile nu mai merg deloc între ei. Inițial, actrița a început să vorbească cu Gere pentru a-i cere ajutor și sfaturi pentru problemele pe care le avea în căsnicie, însă acest lucru a făcut-o doar să se apropie și mai mult de el și să descopere ce om minunat e.

Filmul „Pretty Woman”, care a avut premiera în 1990, a devenit cea mai celebră comedie romantică din toate timpurile, iar vestea îi bucură pe fanii celor doi actori.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments