JULIA JIANU SI-A LASAT SOTUL SI A IESIT LA AGATAT

by Paula Craciun

Jiulia şi Bogdan Jianu sunt împreună de mai bine de şaisprezece ani, se iubesc la nebunie şi-şi oferă multă libertate. Acesta pare a fi secretul longevităţii relaţiei lor. Dar, se pare că, ce-i prea mult strică. Artista a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro, euforică, într-un club din Capitală, în compania unui bărbat, altul decât soţul ei.

Sunt împreună de peste şaisprezece ani, de pe vremea când ea făcea parte din trupa Exotic. N-a fost dragoste la prima vedere, după cum mprturiseşte chiar artista, dar, insistenţele lui Bogdan aveau să dea roade, la un moment dat, iar azi sunt căsătoriţi şi se iubesc la fel ca la început. Cel puţin asta susţine Jiulia.

Şi tindem s-o credem, pentru că, de-a lungul timpului, relaţia lor, pusă de foarte multe ori, sub lupă, a rezistat oricăror atacuri sau presupuse infidelităţi care ar fi trebuit să le clatine relaţia din temelii. Nu s-a întâmplat asta, pentru că, baza lor o reprezintă încrederea şi libertatea. Dacă o pot face, este foarte bine, dar, parcă, prea multă libertate strică, iar imaginile surprinse de paparazzii spynews.ro vin să confirme acest aspect. Jiulia Jianu a petrecut o noapte întreagă, într-un club din Capitală, fără soţul ei, dar nu singură.

La începutul serii, i-au ţinut companie doi bărbaţi, unul mai tinerel decât celălalt, care încercau, care mai decare să-i intre-n graţii blondei, deloc deranjată de acţiunile băieţilor. La un moment dat, însă, după ce şi-a făcut calculele bine, Jiulia a tras linie şi s-a limitat la unul dintre ei. În elementul ei şi foarte euforică, blonda s-a simţit ca la ea acasă.

A fumat ţigară de la ţigară, a dansat ca-n adolescenţă şi a filtrat toată seara cu junele necunoscut. Din când în când e bună o evadare de acest gen, dar, oare ce va spune Bogdan când va vedea imaginile cu pricina?

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments