JUCATOAREA DE LA CSM ARAD, BERNADETT BALINT, ARE MEDALIE EUROPEANA SI LA DUBLU MIXT

by Sorin Haut

Medaliată cu bronz, alături de echipa României, în proba pe echipe a Europenelor de tenis de masă din Italia, Bernadett Balint are, până acum, un parcurs foarte bun şi în celelalte trei probe ale junioarelor. Totul a culminat cu evoluţia excelentă de la dublu mixt, unde alături de maghiarul Nandor Ecseki, jucătoarea de la CSM Arad are asigurată o medalie. Cei doi au trecut în turul 2 de perechea ucraineană Ratushiak – Shvorak, scor 3-0 (8, 12, 5) la seturi, în turul 3 de tandemul slovac Valuch – Krisiakova, 3-1 (-11, 7, 8, 7), în optimi de croaţii Bakac şi Srebrnjak, tot 3-1 (-11, 9, 7, 6) şi în sferturi de perechea numărul 1 a nemţilor, Mittelham şi Ort, 3-2 la seturi (7, 8, -4, -8, 10)!

În semifinale alături de maghiarul Nandor Ecseki

Calificaţi în semifinale, Balint şi Ecseki au asigurată o medalie, în penultimul act urmând să înfrunte astăzi, de la ora 14:50 (ora României), perechea turcă Gunduz – Uzel. Pe Bernadett Balint o aşteaptă de altfel un program foarte încărcat de la orele prânzului încolo, ea fiind calificată în optimi atât la simplu cât şi în proba de dublu fete, unde face pereche cu israelianca Nicole Trosman. La individual, jucătoarea de la CSM Arad a trecut cu acelaşi scor, 4-0, în turul 2 de iberica Maria Perez şi în turul 3 de nemţoaica Caroline Hajok. La dublu fete, Balint şi Trosman au câştigat în turul 2 în faţa perechii austriece Storer şi Diendorfer, 3-0 la seturi.

Program infernal: în optimi la simplu şi dublu

Susţinută la Riva del Garda de antrenorul său şi în acelaşi timp „secund” al naţionalei de junioare, arădeanul Cristian Dodean, Bernadett Balint debutează astăzi la ora 12:30 (ora României), jucând în optimile probei de dublu, unde alături de Trosman le înfruntă pe polonezele Falarz şi Knyszewska. Urmează de la ora 13.30 meciul greu din optimile probei de simplu, împotriva rusoaicei Elizaveta Khlyzova, iar de la ora 14:50 semifinala de dublu mixt amintită mai sus. Iar maratonul nu se va opri aici, pentru că dacă nu va fi eliminată, jucătoarea noastră va juca sferturi de finală tot astăzi, atât la simplu şi dublu, dar şi finala de dublu mixt.

 

Facebook Comments