Jon Jones vrea să îl întâlnească pe Tom Jones înainte să fie prea târziu

by Dana B.

Jonathan Berkery, un muzician aspirant care și-a luat numele de scenă Jon Jones, este fiul lui Tom Jones, dar trăiește pe străzi și doarme într-un cămin pentru persoane fără adăpost. Cu toate astea, el spune că își dorește să vorbească cu tatăl său doar pentru a avea ocazia să-l cunoască înainte să fie prea târziu, scrie Daily Mail.

Tom Jones, unul dintre cei mai mari cântăreți din lume nu l-a recunoscut niciodată pe Jonathan Berkery drept fiul său, în ciuda faptului că un judecător i-a impus să facă un test ADN pentru a stabili paternitatea.

Fiul lui Sir Tom Jones doarme pe jos într-un cămin pentru persoane fără adăpost din New Jersey și umblă cu hainele într-o pungă, și încearcă să își facă o carieră în muzică sub numele de Jon Jones, o combinație între prenumele său, Jonathan și numele tatălui său, Jones.

Jonathan Berkery, în vârstă de 29 de ani, nu și-a întâlnit niciodată tatăl deși un judecător a cerut efectuarea unui test ADN pentru stabilirea paternității.

Detalii despre condițiile de viață ale fiului său mai mic au apărut la doar o săptămână după ce legendarul artist din Țara Galilor și-a vândut conacul Hollywood cu 6,5 milioane de lire, după moartea soției sale Linda.

Jon a fost conceput în urmă cu 29 de ani în urma unei aventuri de trei zile pe care mama sa, Katherine Berkery, un model aspirant la acel moment, a avut-o cu artistul galez.

Sir Tom Jones, un fost miner într-o mină de cărbune din Țara Galilor, avea 47 de ani când a întâlnit-o pe Katherine într-un club de noapte din New York în 1987 și, după o noapte de pasiune, nu a mai contactat-o niciodată.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments