Joe Jonas şi Sophie Turner au devenit părinţii unei fetiţe

by Florian Popa

Sophie Turner, o actriţă din serialul „Game of Thrones”, şi Joe Jonas, cântăreţ în trupa Jonas Brothers, au confirmat luni naşterea la Los Angeles a primului lor copil, care este o fetiţă, relatează EFE.

„Sophie Turner şi Joe Jonas sunt încântaţi să anunţe naşterea bebeluşului lor”, se arată într-un comunicat trimis de agentul de presă al actriţei Sophie Turner postului CNN şi revistei People, citat de agerpres.ro.

Potrivit site-ului de specialitate TMZ, actriţa a născut miercurea trecută într-un spital din California o fetiţă, căreia a primit prenumele Willa.

Fanii cuplului au aflat despre sarcina actriţei atunci când în presa americană au fost publicate mai multe fotografii în care cei doi artişti au fost prezentaţi în timp ce se plimbau împreună în Los Angeles.

Joe Jonas şi Sophie Turner s-au căsătorit în secret pe 1 mai anul trecut într-una dintre celebrele capele matrimoniale din Las Vegas, după ce au participat la gala premiilor muzicale Billboard Music Awards.

O lună mai târziu, ei au organizat o petrecere de nuntă, alături de familiile şi de prietenii lor, într-un castel din sudul Franţei.

Sophie Truner, în vârstă de 24 de ani, după ce a încheiat cu succes cele opt sezoane ale superproducţiei HBO „Game of Thrones”, a jucat în 2019 în „Dark Phoenix”, cel mai recent film din saga „X-Men”.

La rândul său, Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, a revenit alături de fraţii săi pentru a relansa cariera trupei Jonas Brothers, care, după o pauză de peste cinci ani, a revenit pe scenă anul trecut şi a lansat albumul „Happiness Begins”.

Facebook Comments