Jigniri ca la ușa cortului între Brigitte Sfăt și Claudia Pavel

by Cristian Dobre

Situația este din ce în ce mai tensionată între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt. După ce săptămâna trecută, fosta soție a lui Ilie Năstase a intrat în conflict cu Carmen Negoiță, în ediția de marți seara, Ferma, spiritele s-au încins din nou. Artista nu a mai ținut cont de nimic și a jignit-o în ultimul hal pe brunetă.
Totul a pornit în urma unei discuții pe care Brigitte a avut-o cu Silviu și Ioana, în care se referea la faptul că interpreta ar vrea să îl cucerească pe Remus. Aflată în hambar, Claudia a auzit întreaga discuție și a acuzat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase, că minte în tot ceea ce spune.
„Săraca de tine, Brigitte,  trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine,  mitomană. Mi-e milă de tine, fata. Vai de capul tău. Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine”,i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte.

„Sunt șocată. Nu am crezut că poate să spună așa ceva. Nu o să stăm o veșnicie aici, o să ieșim. Și am și eu vreo doi avocați și o să vedem” , a spus Brigitte. Brigitte Sfăt și Claudia Pavel, concurente la „Ferma”, clar nu se vor împrieteni în casa pe care o împart, pentru că trecutul le împiedică. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț, iar scandalul  a fost  difuzat la PRO TV, încă din primele ediții ale emisiunii. Slobodă la gură când ceva nu-i convine, Brigitte Năstase nu s-a mai putut abține și, la nici 3 zile de conviețuire alături de Claudia Pavel, a răbufnit, spunându-le tuturor celor de la „Fermă’ că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lui cu Brigitte.

„Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?’, a răbufnit Brigitte, fără să țină cont că în jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta. Cum Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia „Cream’ Pavel a împlinit 18 ani, dacă spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cântăreața a fost combinată cu el când era minoră. L-ar fi „împărțit’ și pe Cătălin Cazacu Conform celor spuse de Brigitte, Octavian Sfăt nu este singurul bărbat pe care bruneta l-a împărțit cu rivala ei.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments