Jessie J va cânta la Electric Castle 2018

by Dana B.

Jessie J va cânta la Electric Castle 2018. După spectacolele incendiare de la Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a și de la Jocurile Olimpice, artista britanică a confirmat că va susține un concert la a șasea ediție a festivalului de la Castelul Banffy care va avea loc în perioada 18 și 22 iulie.

Artista britanică va avea statutul de cap de afiş la evenimentul organizat în apropierea castelului transilvănean ce datează din secolul al XV-lea.

Press Association scrie că Jessie J, în vârstă de 29 de ani, va interpreta în concert unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, precum „Domino”, „Price Tag” şi „Do It Like A Dude”. Fanii speră să asculte la Electric Castle 2018 și piesele de pe „ R.O.S.E”, noul album al artistei britanice, care va fi lansat anul acesta.

Dublu nominalizat la Grammy și proaspăt confirmat la Electric Castle pentru primul său concert din România, Mura Masa este parte din tânăra generație de muzicieni care a crescut având acces la muzică din toate colțurile lumii.Printre alţi artişti celebri care vor susţine concerte la Electric Castle 2018 se numără Groove Amanda, London Grammar, Romare şi Nothing But Thieves.

Primii artiști români de pe afișul Electric Castle 2018: Subcarpați, Petre Inspirescu, Otherside și Vița de Vie revin în festival, în timp ce Raresh, OCS, Vunk, Kryptonite Sparks și Class cântă pentru prima oară la Bonțida, scrie Monitorul de Cluj.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments