Jessica Mulroney va fi domnișoara de onoare a lui Meghan Markle

by Cristian Dobre

Nunta prințului Harry de pe 19 mai este evenimentul monden al anului, iar detalii despre ceremonie sunt făcute publice aproape zilnic. 

Cavalerul de onoare al mirelui va fi prinţul William, fratele mai mare al lui Harry, dar Kate Middleton nu va putea juca rolul de domnișoară de onoare deoarece va fi proaspătă mămică în momentul nunții. Rolul i-a fost încredințat de Meghan celei mai bune prietene, stilista canadiană Jessica Mulroney.

Iată cine este domnișoara de onoare a lui Meghan Markel, Jessica Mulroney, o canadiancă de 38 de ani care este cea mai bună prietenă a viitoarei soții a prințului Harry.

Jessica Mulroney este canadiancă și a cunoscut-o pe Meghan la Toronto, acolo unde actrița americană s-a mutat când a început filmările pentru serialul Suits. Cele două au descoperit că au o mulţime de lucruri în comun, pornind de la preferințele pentru un stil de viaţă sănătos şi pasiunea pentru sport.

Jessica Mulroney, stilista care învață vedetele ce să poarte la nunți

Jessica este pe lângă prietena cea mai bună a lui Meghan și stilistul acesteia, fiind cea care o ajută pe logodnica prințului Harry să își aleagă ținutele de zi de zi, dar și ce va purta la nuntă, mai ales că acesta este domeniul ei de activitate principal.

Domnişoara de onoare de la nunta anului este stilistă și ajută vedetele care se pregătesc să păşească în faţa altarului cu privire la ţinutele pe care să le aleagă. De asemenea, ea este consilieră pentru un mare lanţ de magazine care comercializează rochii de mireasă – Kleinfeld Bridal.

Jessica este cea care a ales ținutele purtate de Meghan la majoritatea evenimentelor la care participă și tot ea a stat în spatele alegerii rochiei extravagante în valoare de 56.000 de lire sterline, purtată de viitoarea soție a lui Harry în ședința foto de după anunțarea logodnei.

Stilista canadiană este căsătorită cu Ben Mulroney, o vedetă de televiziune în Canada, animator pentru canalul CTV, przentator al emisiunii concurs “Canada Idol” şi al talk-show-ului matinal “Your Morning”.

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au împreună trei copii: gemenii John Benedict Dimitri şi Brian Gerald Alexander și o fetiță născută în 2013, Isabel Veronica.

Socrul viitoarei domnișoare de onoare este Brian Mulroney, fost premier al Canadei în perioada 1984 – 1993.

Ben Mulroney şi premierul canadian Justin Trudeau se cunosc de mulţi ani şi au un important punct comun: ambii sunt copii de prim-miniştri canadieni. Această situaţie i-a apropiat şi i-a transformat pe cei doi în foarte buni prieteni. Actualul premier canadian şi vedeta de televiziune se întâlnesc frecvent pentru a-şi petrece timpul liber împreună cu soţiile.

Printre celebritățile consiliate de Jessica se află și Sophie Grégoire-Trudeau, care poartă la întâlnirile oficiale ținute alese de viitoarea domnișoară de onoare a lui Meghan.

Jessica şi soţul său au devenit foarte repede apropiați și de prințul Harry după ce acesta a început o relație cu Meghan Markle și au fost persoanele de încredere care îi ajutau pe cei doi să-și păstreze întâlnirile din Canada secrete. Se pare că Harry a stat la ei de mai multe ori când a fost în Toronto pentru a evita astfel paparazzi.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor. Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments