Jessica Alba, mamă pentru a treia oară

by Dana B.

Jessica Alba a născut în ultima zi din 2017. Actrița a născut al treilea copil al cuplului, un băiat pe care l-a numit Hayes Alba Warren, scrie Daily Mail.

Alba a distribuit pe constul său de Instagram o fotografie cu băiatul ei alături de mesajul ” Hayes Alba Warren, 12 / 31/17 Cel mai frumos cadou pentru inelul de Anul Nou! Eu și Cash ne simțim binecuvântați. Haven și Honor sunt deja obsedate de noul lor frățior”.

Imaginea care însoțea mesajul îl arabă pe Hayes în timp ce dormea liniștit, purtând mănuși de bebeluși și un costum alb.

Și tatăl, Cash Warren este mândru de primul băiat al familiei și a distribuit o fotografie în care își ține bebelușul în brațe.

„Hayes Alba Warren: Chiar știi cum să aduci noul an! Ai apărut câteva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiți.

„Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc … ești atât de norocos să o ai alături de tine. Ai două surori uimitoare care te adoră deja și sunt sigur că vei fi recunoscător să le ai să-ți îndrume calea.

În prima zi a vieții, îți promit să te iubesc, să te prețuiesc și să îți ofer o cutie plină de vise pe care să o explorezi. Bine ai venit în familie, dulce Hayes! 12/31/2017“.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments