Jennifer Lawrence s-a logodit

by Cristian Dobre

Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, Cooke Maroney, în vârstă de 34 de ani, după opt luni de relație.

Vestea cea mare a fost confirmată de managerul actriței.  Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut în anul 2013, printr-o cunoştinţă comună. Relația lor a început însă abia în luna iunie a anului trecut. Actrița care a câștigat un premiu Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook” a ținut relația cu Maroney departe de ochii lumii. Logodna a fost anunțată după ce o publicație din SUA specializată în publicarea de informații mondene a surprins-o pe Jennifer Lawrence purtând un inel de logodnă pe deget și bucurându-se alături de Maroney de o cină la un restaurant cu specific francez din New York City.

Cooke Maroney este directorul unei galerii de artă din cadrul Gladestone Gallery din New York. Galeria condusă de logodnicul lui Lawrence reprezintă artiști renumiți, precum Carroll Dunham, Richard Prince, Anish Kapoor și Matthew Barney. Deși acum face parte din scena socială newyorkeză, Cooke nu a crescut la oraș, ci la ferma părinților lui din Vermont. Jennifer Lawrence a avut anterior relaţii cu liderul trupei Coldplay, Chris Martin, actorul Nicholas Hoult şi producătorul de film Darren Aronofsky. Pe lângă premiul Oscar câștigat în anul 2012, Lawrence, care a putut fi văzută cel mai recent în thrillerul „Red Sparrow”, are în palmares trei nominalizări la premiile Academiei Americane de Film pentru „Winter’s Bone” , în anul 2010, „American Hustle”, în anul 2013, şi „Joy”, în anul 2015.

 

Sursa: liberatea.ro

Facebook Comments