Jay Leno a ajuns de urgență la spital cu arsuri la față, după ce o mașină a luat foc din senin

by Andreea Radu

Faimosul prezentator Jay Leno se află într-uln centru de îngrijire a arșilor după ce a suferit arsuri la nivelul feței, în timp ce se afla într-un garaj din Los Angeles. Potrivit TMZ, unul dintre automobilele lui a luat foc din senin, iar flăcările i-au afectat partea stângă a feței. Din fericire, Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, nu a suferi arsuri la ochi sau urechi, scrie observatornews.ro.
Emblematicul star TV Jay Leno a suferit arsuri grave și a fost transportat de urgență la spital în urma unui incendiu, după ce o mașină din garajul său de lux din LA a izbucnit în flăcări. „Am avut niște arsuri grave de la un incendiu provocat de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două ca să mă readuc pe picioare”, a precizat Jay Leno, într-o declarație de presă.
Potrivit Daily Mail, Jay Leno a anulat un spectacol pe care urma să îl susțină în Las Vegas duminică, după ce organizatorii evenimentului au dezvăluit că a suferit o „urgență medicală gravă”.
Jay Leno este un comedian american, actor, scriitor, producător și realizator de televiziune. După ce a făcut stand-up comedy de ani de zile, a devenit gazda emisiunii The Tonight Show with Jay Leno la NBC, din 1992 până în 2009, show care l-a transformat într-o emblemă a televiziunii americane.

Facebook Comments