Jandarmii din Arad și Timișoara vor asigura măsurile de ordine publică la meciul UTA Arad – FC Voluntari

by Cristian Dobre

În această seară, începând cu ora 21.00, pe stadionul Francisc Neuman din municipiul Arad, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și FC Voluntari. Având în vedere prevederile legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și a măsurilor stabilite de către Federația Română de Fotbal, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății în Protocolul de reluare a competițiilor sportive, meciul de fotbal se va desfășura fără spectatori. În incinta arenei sportive vor avea acces doar persoanele prevăzute în protocol, cu respectarea măsurilor de prevenție sanitară.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona stadionului și vor supraveghea modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2.

Având în vedere situația actuală în care ne aflăm, facem un apel către toți suporterii și susținătorii echipei UTA Arad, să respecte cu strictețe prevederile legale și sanitare în vigoare.

 

 

Facebook Comments