Jandarmii arădeni au prins patru hoți de biciclete

by Andreea Radu

Jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de furt calificat pe numele a patru tineri care au sustras 5 biciclete, în data de 16.02.2023.
Echipajele aflate în teren au fost sesizate de către dispeceratul I.P.J. Arad cu privire la faptul că patru tineri au sustras mai multe biciclete. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată unde au observat doi tineri care se deplasau pe biciclete. La vederea echipajului de jandarmi, tinerii le-au abandonat și au continuat deplasarea spre cartierul Grădiște. Jandarmii arădeni i-au interceptat și, în urma verificărilor, a rezultat că cei doi sunt autorii.

La scurt timp, pe str. Turturicii din municipiul Arad, același echipaj de jandarmi i-a identificat și pe ceilalți doi tineri din grup, care la rândul lor se deplasau pe alte două biciclete sustrase. La vederea jandarmilor, cei doi au abandonat bicicletele și au continuat deplasarea în alergare în direcții diferite. Unul dintre tineri a fost prins de jandarmi iar celălalt a fost oprit de un echipaj de poliție. În urma verificărilor în teren a fost identificată și o altă bicicletă, pe care unul dintre tineri a declarat că a sustras-o cu o zi înainte și a lăsat-o în fața unui bloc pe str. Comunarzilor. Actele de sesizare, cei patru tineri și cele 5 biciclete au fost predate I.P.J. Arad în vederea continuării cercetărilor.

Facebook Comments