Jandarmeria este pregătită în cazul unei eventuale sărbători utiste, în centrul oraşului

by Sorin Haut

Jandarmeria din Arad anunţă că, în contextul restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus, va superviza în această seară ordinea şi respectarea legii, într-o posibilă fiesta declanşată de suporterii UTA-ei. Eventuala promovare a „Bătrânei Doamne” în elita fotbalului românesc ar putea provoca o emulaţie deosebită în centrul oraşului, unde fanii probabil că se vor strânge în număr mare pentru a celebra performanţa favoriţilor. În aceste condiţii, jandarmii sunt cu ochii pe posibila sărbătoare „roş-albă”.

“Având în vedere miza meciului de fotbal dintre echipele FC Argeș Pitești și AFC UTA Arad, Jandarmeria Arad împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura respectarea prevederilor legale în toate zonele în care este posibilă adunarea unui număr mare de persoane pentru a sărbători o eventuală victorie a echipei arădene și implicit promovarea în prima ligă.

Totodată reamintim cetățenilor că începând cu data de 1 august, a.c. a intrat în vigoare Hotărârea CJSU Arad cu nr. 37 din 31.07.2020, privind noi măsuri de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov 2, în care este prevăzută și obligativitatea purtării măștii de protecție la orice eveniment care presupune aglomerări de persoane, atât în spațiile interioare cât și în cele exterioare.

Jandarmeria Arad are obligaţia de a asigura protecția cetăţenilor şi nu va tolera actele sau gesturile care pun în pericol siguranţa acestora”, se menţionează în comunicatul Jandarmeriei.

 

Facebook Comments