Jandarmeria anunță grad sporit de risc în Giulești: ”frații” utiștilor, ultrașii de la Steaua, vin la meci!

by Sorin Haut

Astăzi, de la ora 21, Rapid va primi vizita celor de la UTA, în etapa cu numărul 28 a Superligii. Arădenii ar putea face un pas important către play-off cu măcar o remiză în Giulești, iar în tribune ar putea avea parte de susținere, inclusiv din partea ”fraților” ultrași de la Steaua, care și-ar putea face loc în sectorul rezervat galeriei UTA-ei.

Totuși, fanii arădeni nu au anunțat o deplasare organizată, însă probabil că ultrașii din galerie și cei mai fideli dintre fani nu vor rata un astfel de meci!

Înaintea partidei, Jandarmeria a emis un comunicat, prin care le transmite fanilor că meciul este unul cu grad sporit de risc, iar pe cale de consecință se vor lua măsuri speciale.

Menționăm faptul că, deși a fost agreată prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, din rațiuni care privesc buna desfășurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afișarea altor însemne în afara de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă. Spectatorii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Totodată, recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine”, a transmis Jandarmeria. (foto: sportpictures)

 

Facebook Comments