IVAN PATZAICHIN CAUTA LA ARAD NOI CAMPIONI LA VASLIT

by Sorin Haut

Descoperă Rowmania Arad este un eveniment organizat în cadrul Zilelor Aradului, de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23”, care se va desfăşura sâmbătă, 23 august, începând cu ora 09:30, la Baza Voinţa de pe faleza Mureşului. Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, sunteţi invitaţi să vă alăturaţi acestei campanii și să formaţi echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri. Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al doilea an consecutiv la Arad. Câştigătorii vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea. Îţi poţi înscrie echipajul în concurs la office@rowmania.ro, sau direct în ziua concursului, la locul de desfăşurare al evenimentului.

Descoperă Rowmania naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul. Campania este sprijinită de Voinţa Arad, AQUA Carpatica, Apele Române, Apa Nova Bucureşti şi Radio România.

Program:

09:30 – 11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin şi ACS Voinţa

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Extra: multă voie bună!

 

 

Facebook Comments