Iulia Vântur va prezenta ediția 2018 a Festivalului Cerbul de Aur

by Adrian Topor

Iulia Vântur a explicat cum a ajuns să fie cea care prezintă ediția specială a Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc la Brașov.

Iulia Vântur va prezenta ediția 2018 a Festivalului Cerbul de Aur, după ce se vehiculase că spectacolul va fi prezentat de Mădălina Ghenea. Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România grație rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Iulia Vântur a explicat, pentru click.ro, cum a ajuns să fie aleasă să prezinte festivalul și când a primit propunerea.

”Propunerea de a prezenta Cerbul a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum…
…Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol’, a declarat Iulia Vântur pentru sursa menționată mai sus.

Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public şi sunt convinsă că vom lucra bine împreună’, a mai spus ea.

„Mi-ar plăcea să vină şi părinţii mei la Braşov şi cred că şi lor, însă nu ştiu dacă voi avea destul timp să petrec cu ei şi merită să le dau toată atenţia mea. Vom decide atunci. Sper să reuşim”, a încheiat Iulia Vântur.

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetlor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.   În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments