IULIA VANTUR VA JUCA INTR-UN FILM INDIAN

by Sida Voicu

Idila Iuliei Vântur (33 de ani) cu Salman Khan (48 de ani) e demnă de filmele indiene. Iubirea lor, ţinută la mare discreţie, rezistă, deşi îi despart mii de kilometri. Frumoasa prezentatoare de la Pro TV s-a ferit să recunoască relaţia lor, dar presa indiană a aruncat bomba: Iulia îşi va face debutul într-un film, la Bollywood.

Semne bune anul are pentru Iulia Vântur! Frumoasa prezentatoare a dat marea lovitură. Ea va debuta pe marile ecrane la Bollywood, într-un film indian, regizat de Atul Agnihotri, nimeni altul decât cumnatul actorului Salman Khan. Nu mai încape îndoială că starul indian a vrut-o pe Iulia mai aproape de el.

Salman i-a pus o vorbă bună, iar Iulia a fost aleasă dintre mai multe actriţe din India pentru un rol în musicalul „O Teli”. Potrivit Bollywood Life, vestea a înfuriat-o la culme pe Elli Avram, actriţa de 24 de ani care râvnea de mult la Salman Khan. Dar cine nu şi-ar dori un bărbat ca starul indian?

Iulia Vântur a început deja repetiţiile în studio pentru înregistrarea cântecului care se numeşte „Umbaakam” şi exersează din greu coregrafia cu unul dintre cei mai buni coregrafi din India. Prezentatoarea PRO TV mai mult va dansa de-a lungul filmului şi va cânta, însă nu cu Salman Khan, ci cu rivalul în dragoste al acestuia, conform scenariului, spun jurnaliştii de la „Times of India”.

Blondina şi actorul s-au văzut recent şi în România, unde indianul a filmat pentru cea mai nouă producţie de la Bollywood, „Jai Ho”. Atunci, Salman n-a ratat ocazia de a o vizita pe Iulia în apartamentul ei din Bucureşti, unde a stat câteva ore bune. Relaţia celor doi a început în mai 2013, când Iulia a mers să-şi petreacă vacanţa în India, dar vedeta a negat că ar exista ceva între ei.

 

Facebook Comments