Iulia Vântur va juca în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”

by Adrian Topor

Primul poster cu Iulia Vântur este incredibil. Fosta prezentatoare TV va juca în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni.

Românca va interpreta rolul unei poloneze pe nume Giulia care este îndrăgostită de India. Fata se căsătorește cu un indian și își face un rost într-o cultură cu totul diferită de ce cunoscuse până atunci. Lucrurile capătă o altă turnură după ce Giulia este violată.

„Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se lasa bătută chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contră se ridică de jos şi luptă mai departe. Ea cu ajutorul familiei, cu ajutorul soţului ei, îşi reia viaţa, merge mai departe”, a declarat Iulia, potrivit stirileprotv.ro. Filmul va rula pe marile ecrane abia în luna mai a anului 2019.

La câteva ore după ce Iulia Vântur a împărtășit că o nouă experiență bifată în cariera ei , Salman Khan a scris pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru iubita lui româncă. Gestul actorului a fost cu adevărat emoționant și neașteptat, mai ales că cei doi sunt încă discreți în privința poveștii lor de iubire.

Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/monden/iulia-vantur-cap-de-afis-intr-un-film-la-bollywood-2426679

Facebook Comments