Iulia Vântur, în culmea fericirii. De ce surpriză a avut parte în India

by Cristian Dobre

Iulia Vântur este extrem de fericită. Ea a fost premiată în cadrul unei gale care a avut loc în India.Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a fost recompensată cu un premiu în cadrul unei gale care a avut loc în India, o gală unde sunt promovate sănătatea și frumusețea. Vedeta a fost foarte impresionată de premiul pe care l-a primit.

„Am avut o seară fabuloasă la gala Asia Spa India. Mulțumesc pentru premiul fit and fabulous. Acest premiu este pentru toate persoanele care m-au învățart cât de important este să fii sănătos mental, fizic și spiritual”, a spus Iulia Vântur.

La eveniment, Iulia Vântur a purtat o rochie de culoare roșie, mulată, care i-a pus foarte bine în valoare formele.

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetlor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments