Iulia Albu, remarci acide la adresa Roxanei Ciuhulescu

by Cristian Dobre

Iulia Albu a criticat ținuta pe care Roxana Ciuhulescu a purtat-o în ziua nunții ei cu Silviu Bulugioiu.

Fashion-editorul Iulia Albu și-a spus părerea despre cum a fost Roxana Ciuhulescu mireasă la cea de-a doua nuntă a sa.

„Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist!

Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei.

Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile”, a comentat Iulia Albu pe blogul ei.
Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu weekend-ul trecut. Silviu Bulugioiu și Roxana Ciuhulescu s-au cununat civil în luna martie a acestui an. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments