Iulia Albu, cuvinte grele pentru Lidia Buble

by Cristian Dobre

Cântăreața Lidia Buble a fost comentată dur de fashion-editorul Iulia Albu pentru una dintre cele mai recente apariții ale sale.
Într-o recentă fotografie postată pe contul său de socializare, Lidia Buble apare îmbrăcată cu o pereche de colanți și o bluză asimetrică, super sexy. Ținuta nu a fost deloc apreciată de fashion-editorul Iulia Albu. Aceasta a comentat, pe blogul său, apariția cântăreței. „Lidia Buble… plină de buble?!?
Lidiei Buble îi place pe lung! Nu că ar fi o mare problemă, însă, în general, când ești minionă și porți colanți care crează iluzia optică de nuditate atunci când nu este cazul, și îți mai și atârnă anumite lucruri în părți anatomice necorespunzătoare, se cheamă că ai nevoie urgentă de un stilist! Are și atârnarea rostul ei pe lumea asta! Nu Lidia, nu semeni cu Delia deloc, așa cum nici Delia nu seamănă cu mine! Eu zic să se rezume fiecare la propriile aptitudini stilistice, în cazul tău, momentan, mai SUB 2 decât peste!”, a spus Iulia Albu despre look-ul afișat de Lidia Buble.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments