Îți dorești o noapte de neuitat alături de partenerul tău? Iată 3 lucruri pe care trebuie să le încerci pentru o viață sexuală de invidiat!

by Sorin Haut

Se poate întâmpla și celor mai bune relații. La început sunt artificii, iar pe măsură ce trece timpul se aprind tot mai greu. Dacă nu reaprinzi flacăra din când în când cu ceva nou în dormitor, căldura s-ar putea stinge complet. 

Unele cupluri cred că nu se mai iubesc sau că scânteia pur și simplu a dispărut. Nu este adevărat. Persoana de care te-ai îndrăgostit este încă acolo, cu tot sex-appeal-ul care a făcut ca relația să apară la început. La început, era mai simplu. Totul era nou și incitant când vă descopereați unul pe celălalt. Pe măsură ce v-ați relaxat în relație, probabil s-a instalat rutina, sau poate că au apărut copiii în ecuație. Prin urmare, este nevoie de puțin efort pentru a redescoperi sentimentele de la început sau, cine știe, poate chiar altele noi.

Iată TOP 3 trucuri care te vor ajuta să reduci din rutina instalată în relație!

1.Începeți cu o întâlnire

Dacă problema este faptul că nu vă mai simțiți ca la început, de ce să nu vă cunoașteți din nou? Retrăiți fiorul pe care l-ați simțit când v-ați întâlnit pentru prima dată. Îmbrăcați-vă elegant, ieșiți separat și prefaceți-vă că nu vă cunoașteți. Orice replică va funcționa. Savurați o băutură sau două ca niște străini care abia se cunosc într-un bar și fiți gata de o seară plină de pasiune. 

 2.Fiți duri

Actul sexual dur poate fi intimidant, pentru că îți iubești partenerul și nu vrei să îl rănești. Foarte multe cupluri includ, însă, acest aspect în rutina lor, deoarece este nevoie de încredere totală pentru a te asigura că totul va fi în ordine. Acesta poate include diverse poziții sexuale neobișnuite, trasul de păr, zgâriatul ușor, mușcăturile sau chiar loviturile blânde. Dacă nu ați încercat asta până acum și vă surâde ideea, cu siguranță veți reuși să transformați rutina într-o nopți de neuitat.

3.Folosiți accesorii

Jucăriile sexuale au un rol cheie în multe relații serioase. O călătorie la magazinul pentru adulți ar putea dezvălui o lume cu totul nouă pentru tine și pentru partenerul tău. Indiferent de accesoriile pe care alegeți să le includeți în momentele intime, cu siguranță relația voastră va deveni mult mai picantă. 

De asemenea, nu uita de piesa de rezistență. Lenjeria sexy ar trebui să vină la pachet cu jucăriile! Nu doar că îl vei înnebuni pe partenerul tău, ci te vei simți și tu mai atrăgătoare și mai dornică de a scăpa de inhibiții! Comandă o piesă din gama de babydoll-uri sexy de pe site-ul Pasiune.ro și bucură-te de clipe de neuitat alături de persoana iubită!

Cu alte cuvinte, nu ar trebui să te complaci în rutină. O relație își poate recăpăta sclipirea de la început dacă depui puțin efort și dacă ai curaj să încerci lucruri noi!

Sursă foto: Pexels.com.

Facebook Comments