ISU Arad: 65 de intervenții la sfârșitul săptămânii trecute

by Adrian Topor
Please follow and like us:

În perioada 20.03 – 23.03.2020, structurile operative ale inspectoratului au executat 65 misiuni de stingere a incendiilor, acordare asistență persoane și alte tipuri de misiuni.

S-a acționat pentru stingerea unui număr de 10 incendii, 9 de vegetație uscată și 1 incendiu la un tren de persoane.

Cele 9 module SMURD ale subunităților inspectoratului au acordat asistență medicală de urgență în 46 de cazuri.

Au mai fost desfășurate 9 alte tipuri de misiuni.

Și în acest week-end au continuat misiunile de gestionare a situației de urgență generate de pandemia de COVID 19.

Zilnic, în regim 24/24, 14 pompieri au desfășurat misiuni de asigurare logistică a centrelor de carantină, 4 pompieri au asigurat misiuni de transport a persoanelor din PCTF Nădlac II către localități de domiciliu sau centrele de carantină, 7 pompieri au asigurat misiuni logistice la corturile de treiere din spitalele, județean, municipal, Lipova și din PCTF Nădlac II.

În cadrul Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor din cadrul ISUJ Arad alături de colegii de la IPJ Arad, IJJ Arad, STPF Arad, DSP Arad și cu sprijinul Compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat, se coordonează toate misiunile operative pentru gestionarea situației de urgență generate de COVID 19.

ISUJ Arad, participă la coordonare și conducerea intervenției cu 2 ofițeri și 5 subofișeri/tură în regim de executare a misiunilor 24/24.

Facebook Comments