Ispita Bianca Pop a fost cerută în căsătorie

by Cristian Dobre

După ce a fost dată afară din hotel cu mare scandal, la Mamaia, ispita Bianca Pop a primit, în sfârșit și o veste bună. Și încă ce veste! Bruneta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Richard, nepotul cântărețuluik de manele Sorinel Puștiul.

Bianca Pop spune că nunta va avea loc curând și la evenimnt vor cânta Andra, Salam, Minune, etc.

În tot acest timp, Bianca nu l-a uitat pe Aurel Caran, cel care a scos-o de păr din hotel pentru că nu-și plătise nota de plată. Ea spune că va merge să depună o plângere penală împotriva acestuia, pe motiv că i-ar fi dispărut o poșetă de câteva mii de euro din cameră.

”Am o veste maximă! Mamă, ce fericită sunt, trebuie să vă spun și vouă. Ați văzut că a apărut în presă un articol la WOWbiz.ro că eu sunt iubita lui Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul! Da, este adevărat, suntem împreună dar nu am spus la nimeni.

Eu pe la mare, eu la hotel, la ora 3 trebuie să merg la Inspectorul Capitalei, aici vorbim de chestii grave și serioase, am de depus niște plâgeri penale iar domnul de la Carani, Aurel, o să-mi dea mulți bani ca eu să-mi retrag plângerea, ați îneles?

Pe lângă asta, Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul m-a cerut de soție! Și nunta va fi curând. Bineînțeles, va cânta: Andra, Florin Salam, Adrian Minune, Sorinel Puștiul, Tzankă… Nu pot să vă spun încă data, dar veți afla”, a povestit Bianca Pop într-un clip postat pe contul ei de socializare.

Ispita Bianca Pop a fost surprinsă, recent, de paparazzi în compania fostului fotbalist Marian Aliuță. Bruneta a recunoscut că a avut o scurtă relație cu acesta dar s-a scuzat spunând că n-a știut că acesta este însurat.

Sursa: wowbiz.ro

 

Facebook Comments