Irinel Columbeanu are probleme cu plata întreținerii apartamentului

by Cristian Dobre

La câteva zile după ce s-a aflat că Irinel Columbeanu locuiește cu chirie într-un complex din Capitală, noi detalii neașteptate despre situația financiară a acestuia ies la iveală. Potrivit Cancan, fostul soț al Monicăi Gabor nu și-ar mai fi plătit chiria de șase luni, astfel că acesta riscă să fie evacuat din apartamanet.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu este pus acum în situația de a fi evacuat silit pentru neplată din locuința închiriată. Primele semne că situația lui financiară nu mai e la fel au apărut anul trecut, când Irinel Columbeanu a decis să-și pună în vânzare bijuteria pe patru roți, un Bentley în valoare de 240.000 de euro (prețul de achiziție în 2004), pentru care a cerut doar 29.000 de euro! Ulterior, Irinel Columbeanu a mai luat o decizie șocantă – aceea de a se muta din palatul de la Izvorani, în complexul Cosmopolis, într-un apartament.

Conform cancan.ro, problemele sale sunt, de fapt, de o cu totul altă natură, acesta riscând să fie evacuat din locuință pentru neplata chiriei! Se pare că Irinel Columbeanu nu și-ar mai fi plătit chiria (de 400 de euro) în ultimele 6 luni și că ar avea probleme și cu plata întreținerii!

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, declara pentru Click! un vecin al lui Columbeanu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments