Irina Rimes luată la rost de fani

by Cristian Dobre

Inocentă, dar plină de sex-appeal! Așa poate fi caracterizată în câteva cuvinte Irina Rimes. Artista a fost criticată dur de fani, după ce și-a lăsat, din nou, sânii la vedere. Bluza transparentă le-a sărit imediat în ochi celor din mediul online și nu au iertat-o deloc!

”Ce poză aiurea”

Conștientă de faptul că debordează de sex-appeal, Irina Rimes și-a lăsat, din nou, sânii la vedere și a făcut senzație pe contul de Instagram. Bluza transparentă a scos în evidență doar ce iubitul vede acasă, în așternuturi. Ei bine, și dacă pe unii i-a înnebunit complet, pe alții i-a dezamăgit mai tare ca niciodată.

Fanii au tras-o imediat la răspundere, susținând că s-au săturat ca artista să-și etaleze sânii de fiecare dată pe rețelele de socializare.

”Vulgar, După parere/ Ultimile postari chiar sunt vulgare, o admiram până nu demult pentru simplitatea ei…. / Măi mamă, cred că ar trebui să te oprești să-ți arăți sânii așa de des! 😆/ Ce poza aiurea/ Mă dezamăgești”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative.

Chiar și așa, Irina a ignorat complet comentariile răutăcioase. Își vede în continuare de cariera sa și scoate hit după hit.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments