Iosif Bimbo, primarul comunei Livada: „Ai apă, canalizare și drumuri, ești bun“

by Sida Voicu

În urmă cu câteva zile am trecut pe la sediul primăriei din Livada, unde l-am întâlnit pe edilul șef Iosif Bimbo, angrenat în discuții privind administrația, iar după terminarea acestora l-am întrebat dacă are timp să discute cu noi timp de câteva minute. Răspunsul a venit imediat: Cum să nu stăm de vorbă cu presa!
– Domnule primar Iosif Bimbo, se apropie alegerile, iar apele se tulbură din nou, în tot județul. Care este situația la Livada?
– Cam așa se întâmplă din patru în patru ani când se apropie alegerile, dar ar fi bine până la urmă să dăm mâna unii cu alții, că politica vine și trece, iar noi trebuie să rămânem oameni între oameni și să reprezentăm interesele cetățenilor noștri, că până la urmă ei ne-au trimis în fruntea comunității.
-Domnule primar, am o întrebare pentru dumneavoastră și anume: V-au mulțumit realizările din acest mandat?
-Evident că da, tot ce am realizat este la vedere. Dacă doriți vă spun în mare, câteva dintre realizări. Este vorba de reabilitarea gardului de la cimitir și aleilor în Sânleani, modernizarea străzilor în comună, grădinița cu program prelungit, căminul cultural, canalizarea care este cel mai important proiect. Odată ce ai canalizare poți să vorbești de o modernizare și civilizație a unei comunități. De ce spun aceasta: când îți vin investitori în comunitate, te întreabă primul lucru de canalizare și apă, de care noi dispunem. Avem solicitări de terenuri pentru construcții.
-Domnule primar, nu am ce să zic, decât felicitări și succes în continuare.

Sida Voicu

Facebook Comments