Ionuț Dolănescu, examen extrem de important pentru viitorul lui

by Cristian Dobre

Ionuț Dolănescu are de trecut un mare hop, zilele acestea, un examen extrem de important pentru viitorul lui: cel pentru obținerea cetățeniei americane. Este motivul pentru care a anulat în ultimul moment absolut toate spectacolele pe care trebuia să le susțină în România și a plecat de urgență înapoi în SUA.

Ionuț Dolănescu și-a scurtat brusc sejurul în România când, pe nepusă masă, a fost chemat la audierea pentru obținerea cetățeniei. Prin urmare, concertele pe care le antamase au trebuit anulate.

“Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!”, ne-a spus îndrăgitul interpret de muzică populară, care în cele 4-5 luni petrecute anual în România are agenda plină.

Ionuț Dolănescu fan al echipei locale de hochei, Florida Panthers

“Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, SUA reprezintă o opțiune mai bună” “Sunt 25 de ani de când am descoperit America și 13 ani de când sunt rezident permanent. Era și timpul să primesc această apartenență legală. Sunt foarte fericit! Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mai bună. Este mai tot timpul cald, copiii mei sunt familiarizați cu sistemul de învățământ, iar lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Și sora mea, Camelia Filip, și mama, Maria Ciobanu, au cetățenie americană”, ne-a declarat Ionuț Dolănescu, 47 de ani, care locuiește în Orlando, Florida, la o oră de Oceanului Atlantic.

“Aici avem plaja aproape, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral. Este un loc minunat, cu oameni frumoși, unde trăiești ca într-o vacanță, iar copiilor le priește asta. Avem și prieteni români în zonă și o frumoasă biserică ortodoxă, unde ne vedem cu toții”, a adăugat fiul regretatului rapsod Ion Dolănescu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments