Ionuţ Badea: „Fără o victorie cu UTA nu am realizat nimic, să fim vulturi şi să zburăm spre Liga 1”!

by Sorin Haut

UTA dispută duminică, ora 18:30, meciul decisiv pentru promovarea în Liga 1! Argeşenii sunt şi ei la mâna lor, iar partida din Trivale se anunţă pe viaţă şi pe moarte! Antrenorul piteştenilor, Ionuţ Badea, îşi încurajează echipa şi consideră că fără o victorie cu UTA şi o promovare mult visată, parcursul de până acum nu are valoare. Tehnicianul grupării „alb-violete” nu consideră că echipa sa a fost avantajată de arbitri la Ploieşti şi face trimitere la alte meciuri, printre care şi cel de play-off, de la Turris, când ar fi suferit din cauza arbitrajului. Badea îi declară război „Bătrânei Doamne” şi este convins că jucătorii săi au potenţialul de a câştiga ultimul meci şi de a promova în elita fotbalului românesc. ”Cine spune că în acest sezon FC Arges a fost favorizată de arbitri, cu tot respectul, n-a văzut meciurile! Pot exista momente în care o echipă sau alta este victima unei erori – cum a fost spre exemplu și cazul lui FC Argeș în meciul cu Petrolul la penalty-ul clar neacordat în minutul 45. Sau eliminarea gratuită la Turris și golul valabil anulat la același meci. Sub nicio formă noi nu ne aflăm unde suntem datorită arbitrilor! Cine susține asta este nedrept în primul rând la adresa jucătorilor, care au muncit din greu să ajungă unde sunt! Avem cifre mai bune decât adversarul la toate capitolele în majoritatea acestor partide, inclusiv la meciul cu Petrolul. Ne-am creat ocazii, am marcat, în ciuda problemelor fizice cauzate de pauza forțată.

Badea visează să rămână în istoria clubului

Am câștigat meciuri pe final, dovedind că și fizic stăm mai bine ca adversarii!  Aceste fapte nu pot fi negate de nimeni. E adevărat, ne-au fost negate șansele la promovare de multe ori. Acum, când am demonstrat că le avem, că sunt cât se poate de reale, ne sunt uneori negate victoriile. Nu-i nimic, mergem mai departe! Ce-i drept, fără o victorie cu UTA și o promovare nu am realizat nimic major. Nu vom rămâne în istorie, vor rămâne în urmă doar niște cifre, dar atât! Vreau sa trăim aceste timpuri și momente autentic, cu dârzenie și cu inima mare pentru că știm că tot ce contează este promovarea. Și ne pregătim doar pentru asta, pentru ca duminică să facem mii și mii de suporteri argeșeni fericiți! Merită!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ionuț Badea. Antrenorul Argeşului vrea ca jucătorii săi să fie vulturi în ultimul meci și să își ia zborul spre Liga 1.

„Play-off-ul, o ruletă rusească, dar nu îmi îmaginam…”

Când am spus că acest playoff e o ruletă rusească nu îmi imaginam nici eu că se va ajunge chiar aici. Încă un meci de infarct, câștigat greu pe final și mergem în “prelungirile” pentru promovare! Vreau să o spun însă de acum: sunt mândru de ce au realizat acești băieți indiferent de rezultatul ultimului meci! Traversăm cu toții o perioadă unică, foarte grea, în care grija principală trebuie să ne fie sănătatea. Fotbaliștii sunt mai întâi oameni. Băieții noștri au reușit totuși să se concentreze și la fotbal, să facă mici minuni, cu antrenamente prea puține la dispoziție, cu o condiție fizică evident afectată de lunga pauză forțată urmată de o densitate mare de meciuri foarte intense. Așa am ajuns totuși aici! Suntem la 90 de minute de a readuce Piteștiul acolo unde îi este locul, de a repune FC Arges pe scena principală a fotbalului!

Cu gândul la Dobrin, piteştenii vor să răpună UTA

Cu gândul la Dobrin, să fim vulturi în ultimul meci și să zburăm spre Liga 1! Vă mulțumim de pe acum pentru toate gândurile bune pe care știm că le vom primi pâna la ultimul fluier al sezonului!, a scris Ionuț Badea pe pagina sa de facebook. Meciul FC Argeş – UTA, contând pentru ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, este programat duminică, ora 18:30, concomitent cu celelalte două partide, Rapid – Turris şi Mioveni – Petrolul. Pentru a promova în Liga 1, UTA are şi varianta egalului, caz în care ar şi câştiga play-off-ul. Dacă pierde, iar Mioveniul câştigă acasă cu „lupii galbeni”, UTA ar urma să joace al treilea baraj pentru promovare, în decurs de doar cinci ani! (foto: jurnaluldearges.ro)

Facebook Comments