IOHANNIS, SPERANTA LUPILOR GALBENI DE LA ARAD

by Sida Voicu

Venirea lui Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne are, pentru unii din USL, o importanţă mai mare decât funcţia în sine.  Cel puţin pentru unii din USL Arad, care de vreo două săptămâni sunt văzuţi tot mai des pe holurile Ministerului de Interne, scăpând printre dinţi nişte ameninţări legate de schimbarea şefului poliţiei arădene.

Se ştie că noul comandant, comisarul şef Ioan Tamaş, are nişte „prieteni“ mai vechi în USL Arad, partea liberală, care s-au chinuit în nenumărate rânduri să-l împiedice să ajungă la conducerea IPJ Arad, pe motiv că nu răspunde la comenzile unor tovarăşi certaţi cu legea. S-a întâmplat şi de data aceasta, numai că „prietenii“ cu pricina au fost lipsiţi de orice şansă, atâta timp cât la cârma Ministerului de Interne se flă UNPR-istul Oprea.

Câţiva lupi galbeni au fost auziţi de GogUTA, la Ministerul de Interne, încercând să facă tot felul de presiuni pentru ca la poliţia din Arad să revină în aria lor de influenţă. În zadar. Aşa că, lupilor galbeni nu le rămâne decât să pună lumânări la biserică, pentru ca Iohannis să prindă până la urmă scaunul de ministru. Deşi, cică la Iohannis n-ar prea merge cu şmecherii de genul ăsta şi, în plus, nu prea îîi plac lupii galbeni de la Arad.

Facebook Comments