Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit

by Andreea Radu

Ioana Simion și Ilie Năstase au avut o relație tumultoasă și, deși până acum au reușit să treacă peste divergențe, se pare că, în cele din urmă, au decis să o apuce pe căi separate, scrie romaniatv.ro.
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit. Cel puțin așa reiese din mesajul postat de Ioana pe Facebook, asta în pofida faptului că evită să spună cu subiect și predicat ce s-a întâmplat de fapt. Soția lui Ilie Năstase pare, însă, resemnată.
„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea,iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!
In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.
Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!„, a scris Ioana pe Facebook.

Facebook Comments