Ioana Năstase, dezvăluiri despre împăcarea cu Ilie Năstase

by Andreea Radu

Ioana Năstase a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu Ilie Năstase, după episodul violent prin care a trecut, scrie ciao.ro. În cadrul unei emisiuni TV, bruneta a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum a încercat să o împace fostul tenismen.

În urmă cu câteva săptămâni, presa din România scria despre scandalul pe care l-a provocat celebrul Ilie Năstase. Partenera acestuia a dezvăluit că a agresat-o, iar de frică a sunat la 112.

Acum, după ce lucrurile s-au mai liniștit între cei doi, bruneta a dezvăluit dacă o să se împace sau nu cu fostul sportiv.

După episodul violent, partenera lui Ilie Năstase a hotărât să nu depună plângere. Fostul tenismen și-a dat seama că a greșit, iar din acest motiv a încercat să își împace soția. Totodată, Ioana a explicat faptul că nici acum nu știe de la ce a pornit conflictul.

Ioana Năstase, despre gelozia lui Ilie Năstase

Bruneta a dezvăluit cum a încercat soțul său să o împace. Se pare că, Ilie Năstase i-a cumpărat un cadou destul de scump pentru a-l ierta, însă Ioana a explicat faptul că nu își dorește lucruri materiale, ci mai degrabă ar vrea să poată să îl scape pe Ilie de gelozie.

Astfel, probabil, până în momentul în care Ioana reușește să facă acest lucru vor rămâne despărțiți.

”În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”, a declarat Ioana Năstase la ‘Teo Show’.

Facebook Comments