Ioana Ginghină se pregătește de nuntă

by Florian Popa

Ioana Ginghină iubește din nou după divorțul de Alexandru Papadopol! Vedeta trăiește cele mai frumoase momente după ce a fost cerută în căsătorie. Aceasta a dezvăluit că se pregătește de nuntă și se bucură nespus de relația alături de noul partener, scrie verdict.ro.
Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Actrița a avut un mariaj cu Alexandru Papadopol, din care a rezultat o minunată fetiță, dar care nu a avut succes. Iată că acum ea a povestit că a fost cerută în căsătorie pentru revista Viva! și nu exclude posibilitatea de a avea un bebeluș.
Ioana Ginghină a recunoscut că pandemia i-a făcut pe ea și pe partenerul său să se apropie. „În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale.”, a zis aceasta.

Ce spune Ioana Ginghină despre al doilea copil
„Se spune asta dacă te grăbesti la o relație imediat după divorț. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.”, a continuat actrița.
Mai mult, Ioana Ginghină a povestit că i-a spus totul fiicei sale: „Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine, deci la ea vin prima dată veștile bune.”
Cât despre al doilea bebeluș, vedeta a explicat faptul că și-ar dori foarte tare să devină mămică pentru a doua oară. „Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.”, a zis ea pentru publicația menționată mai sus.

Facebook Comments